Selecteer een pagina

Salarisadministratie Tilburg

Parel Administratie & Advies

Neem contact op
N

Complete administratie

N

Advisering

N

Persoonlijk gesprek

Home » Salarisadministratie in Tilburg

Dat de salarisadministratie van uw bedrijf in de omgeving van Tilburg op orde moet zijn, is geen verrassing. Maar hoe zorgt u voor een efficiënte en effectieve salarisverwerking? Merkt u dat u op dit moment veel tijd kwijt bent aan de administratie? Parel Administratie & Advies in Oisterwijk neemt graag de gehele administratie of een gedeelte van u over. U heeft het geheel zelf in handen. Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u meer over onze dienstverlening.

Hulp bij uw salarisadministratie in de omgeving van Tilburg

Alle veranderingen met betrekking tot uw personeel dienen op een correcte wijze doorgevoerd te worden. Gaat u bijvoorbeeld uitbreiden of gaan er medewerkers weg? Gaat u overstappen van een eenmanszaak naar een bv-structuur? Al deze veranderingen moeten verwerkt worden in uw salarisadministratie. Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail of industrie, Parel Administratie & Advies verzorgt graag voor u de salarisadministratie en salarisverwerking op ons kantoor nabij Tilburg. Wij verwerken niet alleen de salarissen op een correcte en efficiënte manier, maar wij:

  • Maken en leveren salarisstroken en loonjournaalposten aan.
  • Doen loonheffing aangiften en zorgen voor digitale aanlevering bij diverse instanties.
  • Maken en leveren de jaaropgaven aan, inclusief de digitale verzending naar diverse derden partijen.

Krijg deskundig advies van onze experts

Wilt u voordat u de salarisadministratie van uw kantoor in Tilburg uit handen geeft eerst deskundig advies ontvangen, bijvoorbeeld over de salarisverwerking? Dat kan natuurlijk! U bent van harte welkom bij ons op ons kleinschalige kantoor. Voor het maken van een afspraak belt u naar het telefoonnummer 013-5215925. Laat weten waarmee wij u mogen ondersteunen en wij zorgen voor correcte afhandeling van de salarisverwerking van uw kantoor in Tilburg en omgeving. Voor vragen zijn wij tevens te bereiken op bovenstaand nummer. Of u nu een eigen onderneming runt of zzp’er bent; wij staan voor u klaar!

Christel

Sprendlingenstraat 16
5061 KN Oisterwijk

Tel: (013) 521 59 25
E-mail: info@pareladvies.nl

K.v.K. Tilburg: 52552780

Neem contact op

Bij Parel Administratie & Advies draait het om de klant en staan wij garant voor een persoonlijke aanpak. Door de kleinschaligheid van het kantoor kennen we onze klanten en is er ook tijd voor een persoonlijk gesprek.