Selecteer een pagina

Parel Administratie & Advies

Complete administratie en advisering op fiscaal en financieel gebied

Neem contact op
Home » Over ons

Over ons

Parel Administratie & Advies is een administratiekantoor in Oisterwijk, speciaal voor klanten en ondernemers in het midden-en kleinbedrijf.

Indien gewenst doen wij voor onze klanten de complete administratie. Van de bonnetjes en afschriften tot de jaarrekening en diverse fiscale belastingaangiften. Alles gaat in overleg, je bepaalt zelf wat je aan ons uit wil besteden. Van tevoren bespreken we wat je belangrijk vindt om vast te leggen in jouw administratie en hoe je informatie gaat aanleveren. Digitaal of op papier; je kunt het doen op de manier die het beste bij jou past.

Verder geven we ook een stuk advies op fiscaal en financieel gebied en denken graag actief met je mee. Onze kennis houden we up-to-date zodat we voor onze klanten maximaal voordeel kunnen halen. Verder werken we samen met fiscalisten en juristen, wiens expertise we kunnen inschakelen wanneer dat nodig is. Tevens zijn we aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, daarmee hebben we een netwerk van 1.000 collega’s tot mijn beschikking, elk met hun specifieke kennis en kunde.

De opdrachtgevers van Parel Administratie & Advies zijn veelal afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf maar ook particulieren kunnen er terecht. We denken graag mee met de mensen, . Hoewel de Belastingdienst haar best doet om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, zijn er nog steeds veel mensen die het fijn vinden om hun aangiften uit handen te kunnen geven aan een specialist.

Kenmerkend voor Parel Administratie & Advies is de persoonlijke benadering. Door de kleinschaligheid van ons kantoor weten we wie onze klanten zijn. We zijn klein, maar slagvaardig en reageren snel op vragen. De deur staat bovendien altijd open!

 

Neem contact op

Christel

Parel Adminstratie & Advies
Christel Pouwels

Parel Adminstratie & Advies

Sprendlingenstraat 16
5061 KN Oisterwijk

Tel: (013) 521 59 25
Fax: (013) 528 61 10
E-mail: info@pareladvies.nl