Selecteer een pagina

Administratie

Parel Administratie & Advies

Neem contact op

 
Home » Diensten » Administratie

De bedrijfsadministratie van uw kantoor

Wilt u de bedrijfsadministratie van uw kantoor in Tilburg of omstreken uitbesteden aan een professional? Dan zit u bij Parel Administratie & Advies in Oisterwijk goed. Wij voeren met de grootste zorg en nauwkeurigheid de administratieve taken binnen uw onderneming uit. U bepaalt zelf welke taken u uit handen geeft en welke u zelf blijft uitvoeren. Zo geniet u van de vrijheid om te doen waar u écht goed in bent: ondernemen!

Bedrijfsadministratie van uw kantoor uitbesteden aan een professional

Elke ondernemer krijgt te maken met administratieve taken. De een is hier helemaal in thuis en doet het graag, terwijl de ander het liefst alle administratie uitbesteedt. Voor alle typen ondernemers staan wij klaar. Wilt u de administratie van uw kantoor in Tilburg of omgeving aan een professioneel bedrijf uitbesteden? U zit bij ons goed voor:

  • Het opstellen van prognoses.
  • Het verwerken van uw administratie.
  • Begeleiding van startende ondernemers.
  • Het verzorgen van (tussentijdse) financiële overzichten.

De bedrijfsadministratie van uw kantoor in Tilburg of omstreken kunt u, indien gewenst, geheel aan ons uitbesteden. Wilt u een jaarverslag laten opstellen? Wilt u uw salarisadministratie onder handen laten nemen? Of wilt u enkel ondersteuning bij het verwerken van bonnetjes en afschriften of financieel advies inwinnen? Laat ons weten waarvoor u onze dienstverlening voor wilt inschakelen!

Geniet van uitstekende service via korte lijnen

Op het moment dat u de bedrijfsadministratie van uw kantoor uitbesteedt, geniet u van persoonsgerichte service en korte lijnen. U staat als klant bij ons altijd centraal. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor kennen wij onze klanten persoonlijk. Dit is dan ook de reden dat veel klanten de bedrijfsadministratie van hun kantoor aan ons toevertrouwen.

Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming

Wilt u uw administratie uitbesteden aan ons kantoor in Oisterwijk, nabij Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. U belt ons via 013-5215925. Voor vragen over de wijze waarop wij uw bedrijfsadministratie uitvoeren, bereikt u ons tevens op bovengenoemd nummer.

Christel

Sprendlingenstraat 16
5061 KN Oisterwijk

Tel: (013) 521 59 25
Fax: (013) 528 61 10
E-mail: info@pareladvies.nl

K.v.K. Tilburg: 52552780

Neem contact op

Bij Parel Administratie & Advies draait het om de klant en staan wij garant voor een persoonlijke aanpak. Door de kleinschaligheid van het kantoor kennen we onze klanten en is er ook tijd voor een persoonlijk gesprek.